Подарунки до Дня закоханих: практичні та з турботою - sodda.com.ua

Подарунки до Дня закоханих: практичні та з турботою

День Святого Валентина — чудова нагода проявити любов та турботу до своїх коханих. Цього дня не потрібно дарувати щось грандіозне та дороге, адже будь-яка річ стане приємним романтичним спогадом. Якщо ви все ще роздумуєте над тим, що подарувати до Дня всіх закоханих, пропонуємо вам декілька варіантів, які точно будуть оцінені.

  1. Домашній одяг
    Якщо колись піжама вважалась одягом тільки для сну, то зараз існують різноманітні моделі, які можна одягати навіть на прогулянку. А у поєднанні з м’якими і пухнастими капцями, піжама асоціюється з затишком і комфортом.
    Кожен чоловік оцінить подарунок у вигляді теплої і якісної піжами, в якій він буде почуватись спокійно і легко. Особливої уваги заслуговують моделі із вареної бавовни, льону та із конопель, адже вони чудово підійдуть і на зимовий, і на літній період, завдяки терморегуляційним властивостям. До того ж такі піжами не потрібно прасувати, бо вони створюють враження стильної недбалості, розслабленості, домашнього затишку без зусиль

        


Для коханої жінки чи дівчини прекрасним подарунком стане велюрова або шовкова піжама. Це безпрограшний варіант домашнього одягу, в якому ваша половинка буде почуватись елегантно та жіночно. Крім того, у нашому асортименті є: бавовняні, байкові, муслінові, лляні, фланелеві, із конопель та вареної бавовни; теплі та легкі; ті, що підкреслюють фігуру та оверсайз; однотонні та з принтом; з шортами і штанами.


Бавовняна піжама – чудова альтернатива спортивним штанам і футболці. В ній набагато приємніше лягти в ліжко або вмоститись перед телевізором, переглядаючи улюблений серіал чи фільм.

  1. Аксесуари для сну та відпочинку
    Проявити своє кохання допоможе покупка нових спальних аксесуарів.
    Комплект постільної білизни - найкраще свідчення уваги та турботи. У нашому асортименті найкращі матеріали та універсальні відтінки постелей, які обов’язково сподобаються чоловікам та жінкам.


    Для сімейних пар чудовими варіантами будуть: подушки, виготовлені із якісних матеріалів, або тепла та легка ковдра. Комфортний та безпечний сон стане найкращим символом турботи.


    Затишний і стильний плед - це універсальний подарунок. Він чудово доповнить інтер’єр, а також зігріватиме холодними вечорами. Плед може слугувати ковдрою в теплу пору року, покривалом на диван, буде не зайвим у походах та на пікніках, підійде для пляжного відпочинку.



  2. Практичні речі
    Халат це річ, яку можна використовувати вдома та брати з собою. Лазня, басейн, спа, сауна чи простий душ - ваш подарунок неодмінно знадобиться. До того ж це річ, яка зігріє та підійме настрій холодним зимовим ранком разом із чашкою запашної кави чи чаю. У нашому асортименті ви знайдете якісні махрові, вафельні та муслінові халати для нього і для неї.


    Який би подарунок на 14 лютого ви не обрали, він стане приємним доповненням свята та нагадуванням про цей прекрасний день. Головне створити легку та душевну атмосферу, частіше говорити про свої почуття та обіймати дорогих серцю людей. Кохайте і будьте коханими.